Garrotxa.info Logo

Cursa Ciutat d'Olot, Fira de Sant Lluc 2015

Cursa ciutat d'Olot, fira de Sant Lluc 2015.

Compartim 13 minuts de vídeo de la Cursa Ciutat d´Olot, fira de Sant Lluc 2015. Em sap molt greu algun petit tall en l'edició del vídeo, però si espereu uns segons  podreu completar els 13 minuts tot veient passar els corredors pel punt km 4 ( Pont de Cal Russet)  i també a l'arribada KM10

Destacar algunes anècdotes de la matinal, com son els comentaris generalitzats de l'espectacle que va oferir el vencedor, en Nan Oliveras... Als 200 metres ja portava una distància descomunal respecte al grup de perseguiidors, corria amb un estil molt bo i bàsicament no va tenir altre rival que ell mateix.  També destacar l'enorme ambient a l´arribada, amb un grup d'animadores, un altre de percussió i molta gent i familiars animant i aplaudint a tots els corredors sense excepció.

La batalla pel top 15 va ser descomunal, amb els 2 Roures i diversos corredors que anaven en grup i feien cara d'estar patint més del que és habitual en una cursa. Molta guerra de la sana. En femení, la victoria d'Esther Canalies va ser molt clara, acabant també en un lloc destacat de la general.

Aquí podeu  veure i descarregar les fotos i els vídeos originals, son tal i com van sortir del meu telèfon mòbil, així que no espereu res de l'altre món. Podeu fer-ne el que volgueu, ja que son per compartir.